Pe Adda in stil romanesc

This slideshow requires JavaScript.

Am avut ocazia duminica sa pescuiesc impreuna cu amicul meu din Timisoara ….Liviu Hoanca si cu fratele meu .Aceasta iesire o planuisem de ceva vreme si cu venirea lui Liviu in Italia am reusit sa il rapesc o zi de langa familie si sa mergem bineiteles pe Adda.Plecarea a fost destul de matinala si cu mici peripetii in prea frumoasa Italie.Ajunsi in localitatea Aprica ca sa luam licentele am avut neplacerea sa aflam ca nu se mai dau licente la barul de unde le luam de obicei si ni s-a spus ca trebuie sa asteptam cam o ora pana deschide un birou de informatii de unde putem lua licentele.O asteptare destul de lunga pentru setea care o aveam de pescuit pe rau motiv care am stat la povesti si am ras putin de organizarea italiana.Intr-un final am reusit sa luam licentele si am ajuns pe rau unde am ramas putin dezamagiti deorece apa era putin tulbure din cauza topiri zapezilor ,fapt ce nu ne-a lasat sa ne dam bauti si sa incercam sa pescuim.Optiunea numarul unu a fost bineinteles nimfe….nimfe grele,cu hot spot,flash back cat mai tipatoare si mari.Nici dupa cateva minute am reusit sa intep un peste care imediat a si scapat semn care ne imbucura si imediat la 10 m in amonte am reusit sa agat un lipan imens.Capturile au inceput sa fie destul de dese si incet incet Liviu si fratele meu au avut capturi frumoase de pastravi si lipani.
A fost o zi suberba din punct de vedere al capturile si nu in ultimul rand ca am avut ocazia sa pescuiesc cu o companie foarte placuta alaturi de un om cu un caracter deosebit si cu fratele meu care se pare ca a dat din nou de gustul flyfishing-ului.

Advertisements

9 responses to “Pe Adda in stil romanesc

  1. Salutare. Inca nu-mi revin!! Imi vine sa fug pe Adda pentru inca o partida de pescuit, cit de mica … dar nu se poate. Alta data … :((
    Multumesc Dany!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s